Klantenservice
0
Sluiten

Categorieën

Filters

  Retourneren

  Retourneren 

  Ik wil graag producten retourneren, kan dat?
  Na ontvangst van je producten heb je 14 dagen de tijd om je retour bij ons aan te melden. Na deze melding heb je nog 14 dagen de tijd om het pakketje naar ons terug te sturen. Meld je retour aan via [email protected]

  In welke verpakking stuur ik het pakketje terug?
  - De producten kan je het beste terugsturen in de ontvangen verpakking, mits deze nog in goede staat is. Je kan ook een andere verpakking gebruiken, zolang de producten goed beschermd worden tegen beschadiging.
  -Mocht er schade ontstaan tijdens het vervoer terug, dan ben je als klant daar verantwoordelijk voor en kunnen wij dit als waardevermindering doorberekenen.

  Welke producten kan ik niet retourneren?
  - Producten die gepersonaliseerd zijn, zoals gepersonaliseerde enveloppendozen.
  - Producten die i.v.m. hygiëne niet geschikt zijn om te retourneren, zoals bikini's
  - Producten die door verkeerd gebruik kapot zijn gegaan

  Wat kost het om mijn pakketje te retourneren?
  Voor retouren uit Nederland betalen wij het retourlabel. Deze sturen wij via de mail toe. Het pakketje kan je afgeven bij een DPD-servicepunt. Wanneer je zelf een retourlabel aanmaakt, kan je helaas geen aanspraak meer maken op een vergoeding hiervan. 
  Voor retouren uit België betaal je zelf de kosten voor het retourlabel. Wij kunnen deze voor je aanmaken, wat in de meeste gevallen goedkoper is. Uiteraard mag je ook zelf zorgen voor de retourzending. Twijfel je over wat voor jou het voordeligst is? Neem gerust contact met ons op om dit samen uit te zoeken.

  Welk bedrag krijg ik terug?
  Je krijgt, wanneer de producten voldoen aan de retourvoorwaarden, de aankoopwaarde van de producten teruggestort. Mocht je door de retour onder het gratis verzendbedrag uitkomen, dan worden de verzendkosten in mindering gebracht op het terug te betalen bedrag. Deze verzendkosten bedragen € 4,99 voor het gehele assortiment, met uitzondering van de gender reveal kanonnen, deze verzendkosten bedragen € 7,49.

  Voorbeeld: 
  Geen gratis verzending: Je hebt een aankoop gedaan voor € 15,00 en retourneert een product van € 5,00. Je krijgt € 5 euro teruggestort.

  Gratis verzending: Je hebt een aankoop gedaan voor € 55,00 en retourneert een product van € 15,00. Je komt dan onder het bedrag van € 45,00 voor gratis verzending. Je krijgt € 15,00 minus de gemaakte leveringskosten teruggestort.

  Hoe snel krijg ik mijn geld terug?
  Zodra de retour bij ons binnen is gekomen, zetten wij de terugbetaling in werking. Dit kan enkele dagen duren, afhankelijk van je bank.

  Product ruilen?
  Wilt u uw product ruilen? Dat is uiteraard mogelijk. U kunt hiervoor contact opnemen met [email protected] 

  Product beschadigd aangekomen?
  Wat vervelend dat uw pakket beschadigd is aangekomen. Maak direct bij het openmaken van uw pakketje foto's van de verpakking en van het product. Zo kunnen wij de beschadiging goed bekijken en het eventueel doorzetten naar onze bezorgdiensten of leveranciers. Neem daarna z.s.m. (uiterlijk binnen 14 dagen) contact met ons op. Wij kijken dan of we u een nieuw product opsturen of het op een andere manier kunnen oplossen. Heeft u het product alsnog gebruikt, dan kunt u hier helaas geen aanspraak meer op maken.

  Kan ik mijn bestelling annuleren?
  Zolang je pakketje nog niet verzonden is, kan je de bestelling kosteloos annuleren. Neem hiervoor z.s.m. contact op met de klantenservice, zodat wij de bestelling uit het systeem kunnen halen. Mocht het pakketje al wel verzonden zijn, dan kan je uiteraard het pakketje weer retourneren.

  Herroepingsrecht
  Het herroepingsrecht houdt in dat je het recht hebt om binnen 30 dagen na ontvangst zonder opgave van redenen de overeenkomst te ontbinden. Om het herroepingsrecht uit te oefenen, moet je ons via een ondubbelzinnige verklaring op de hoogte stellen de overeenkomst te herroepen. Wij betalen het gehele aankoopbedrag (inclusief eventuele verzendkosten, indien de gehele bestelling retour wordt gezonden) zo snel mogelijk, maar uiterlijk binnen 14 dagen terug na ontvangst van de herroepingsmededeling. Indien je slechts een deel van je bestelling retour stuurt dan worden de kosten voor levering niet teruggestort. Wij wachten met terugbetaling tot wij de goederen hebben teruggekregen.

  Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »